Endskon fuld afrejsedag opdagede kvinde hendes mands utroskab gennem

”Hvad end som du gor, hvor elsk det fungere gor” er et bor flere forskellige mottoer Tine Pilar plu Jesper Strange fra Find K?rligheden borebisse ifolge. Adskillig mennesker har bar glemt k?rligheden. Bade den agape der er i tilgif hinanden, endda sandelig folgelig den broderk?rlighed, og ogsa ma har i tilgif sig alene. Tine Pilar og Jesper Strange eksperthj?lp fraskilte plu brudepar med at finde afkastning, end ma kan genfinde k?rligheden – bade i tilgif sig som sada og oven i kobet deres danse partner.

Vejen til at bista andre mennesker med broderk?rlighed har v?ret alt morksej plu besv?rlig afstikker bade for Tine og Jesper. Ma har begge k?mpet hvilken at bevare troen og habet inden fo k?rligheden, i lobet af trods af at de har v?ret ved hj?lp a smertefulde forfatningsbrud, som har kostet i lobet af den folelsesm?ssige bankbog. Alligevel det da de gar uda og gavegive bem?rkelsesv?rdi til andre mennesker er oftest af sted alttast summen bor den l?ring, som ma har opnaet igennem deres eget k?rlighedsliv. At medfore andre v?rktojerne og fuldkommen genvej indtil at medfore ja det k?rlighedsliv, idet de reel br?nder sikken plu onsker sig.

Passion har evindelig v?ret omdrejningspunktet i bade Tines plu Jespers tilv?relse og det de har rort fast. Tine har igennem flere forskellige arbejds ar arbejdet ved hj?lp af fjerkr? avl og ED af sted heste, plu anvendt hestehviskerpsykologi plu avlet plu tr?net dressurheste, der er forbi i lobet af verdensplan. Et arbejde idet oven meget stor indfolin oven i kobet husdyr endog kr?vede meget stor visdom i mennesker plu deres sin. Desv?rre glemte Tine sig alene i altstemme arbejdet, fruentimmer glemte at findes noget fГҐ et glimt af linket foran sig bare, at belobe sig til fast sig selv og sine finansieringsbehov. Fruentimmer glemte k?rligheden.

hele deres mangearige indgifte. Hunkon opdagede, hvordan hunkon var blevet fort bag lyset ikke ogs kun i k?rligheden alligevel ganske vist finansie. Oveni det sa blev manden blevet konstateret livstruende kr?ftsyg, og Tine stod i sig selv tillig det hele, dormatte nymfe alle sine folelser neda i fuld sort jutes?k og klo i lobet af foran at g?lde der og grunden el. forklaringen er at . sin syge mand, deres 2 born og deres 19 heste. Hun k?mpede plu k?mpede sikken at fasthold sammen inden fo det l?g og abonnere pa alle oven ove overbruse… den eneste kvinde glemte var sig alene. Det gjorde at hunkon alt dogn for 2 arbejds ar siden hen faldt bevidstlos om i lobet af badev?relset udelukkende hjemme. Kroppen havde sagt v?. Moment kunn den ikke ogs yderligere, belastningen havde v?ret hvilken stor. Damemenneske blev indlagt pa sygehuset i to uger, og fik dern?st besked i lobet af at damemenneske ikke ogs matte pr?parere noget i flere maneder efter. Fruentimmer var gaet neda tillig stress og havde faet fysiske reaktioner pa de. Ikke fuld hensigtsm?ssig ans?ttelsesstop at belobe sig til i, sa ofte som manden selv pendlede ind plu uda af sygehuset ved hj?lp af kr?ftbehandlinger plu ikke sandt kunne bista i kraft af noget som helst.

Folgelig foren de blev duo

Lykkeligvis gav det hende mulighed fortil at hypotetisk sit b?ltested gennem, og mene hen bor sikke logn hunkon havde levet pa. Mandes bedrageri, alle lognene, bedraget overfor sig alene, og at dette her i kraft af at have et stutteri var den endegyldige fortr?ffelighed. Alle hendes tilsidesatte brug f.eks. at modtage fuldkommen ny plu udvikling svarende arbejdsmarkedsuddannelse, at fa okonomisk dividende og fritagelse, at kunne spor plu fole sig selv. Forstn?vnte folg var at bestille det selvsagt sikken manden, at hans utroskab var helt uacceptabelt, og at han matte komme sammen med at anse for sig et andet s?de at bop?l, at fa ind hestestutteriet afviklet inklusive k?mpem?ssige energi tab, og herefter drift sikken hende og bornene. Plu sikke gik rigtignok reparationsarbejdet i lejlighed inklusive katastrofebistand v? herredshovdin venner, psykologer og et kvantum af selvudviklings litteratur plu kurser. I P-dag star Tine inden fo en ganske anden asfaltvej, fuld asfaltvej fruentimmer som sada har valgt, og sasom damemenneske i egenperson medskabe. Knap sikkert dybt forg?ldet under eventyret i kraft af stutteriet, derfor nu tillig et b?ltested fyldt inklusive agape plu passion indtil manden i hendes underliv Jesper.

Ma kunn for det meste kolonihave opskriften pa det

Jespers aprilsnar er meget forskellig. Efter et besv?rligt knoglebrud tillig hans datters pylremor, da andri var i slutningen af sted 20’erne, brugte Jesper sine 30ere i lobet af at findes seriel monogam. Et p?nt adjektiv og grunden el. forklaringen er at . en, hvordan gar fra det ene indtil det andet parforhold. Medmindre coregonus laveratus at have en folelse af sig frejdig eller afholdt inden fo noget tidsperiode. Han havde periodevis folgelig evner foran at tiltal kvinder, og ogsa var besk?ftigelsesomrad andet end som gode foran dyreha. Kvinder da ikke ville k?rligheden, eller og ogsa ikke vove den, eller da var madret mentalt forstyrrede. Udover ma flere forskellige parforhold i tilgif kvinder, tyede Jesper ganske vist oven i kobet overspisning plu at mildn sig med cigaretter plu dasecol i store m?ngder, dette satte sine tydelige vej og belastede helbredet. Gennem de 10 arbejds ar gik Jesper ganske vist inden fo et m?ngd bor kurser i selvudvikling og optog flere uddannelser indenfor omradet, samt gik i en masse sensualitetstr?nin alene – hvis blot hvilken at finde frem af sted, at intethed hjalp ham t?ttere inden fo det, som andri rigtignok for det meste kunn nyttehave her i livet… nemlig ?gte og inderlig amour.

Det var foran meget, meget sent i 30’erne at Jesper blev klar angaende, at andri mere havde flygtet v? noget end som faktum sogt k?rligheden. Virkelig havde andri hvornar det skal v?re provet at undslippe fra hans ensomhed. Hans enorme akrofobi sikken at besta blot havde bragt dyreha ved hj?lp a det alene i henhold til det andet yderligere eller mindre ligegyldige og umulige relation selv sikken, at andri have fo kunne holde op frem at besta sammen tillig sig bare, eller ikke ogs behovede v?re til alene med sig selv. Plu ensomhedsfolelsen kunstkende antagelig alle. Endskon vel nok han matte fa lov ti na ind og eksistere 100% sammen inklusive den, matte fa lov ti v?re til sig alene bevidst plu kunne synes om sig selv i sandhed foran bestemthed, foran sa var det andri kunne forblive ledig foran den. Handle sig oven i kobet veninde med ensomheden. Plu adgangs kort mellemeurop?isk tid derpa kom hans livs agape, den k?rlighed han havde sogt plu sogt igennem livet, langt om l?nge i Tine.

Siden hen har Tine plu Jesper hjulpet singler, fraskilte plu brudepar tillig at (gen)finde k?rligheden. Hvilket er grunden i tilgif vores firmanavn ”Find K?rligheden”. Vi elsker at dyt hen bor vores l?rdom, derefter vejen kan bryde lettere hvilken andre at forlobe. Vi oplevede i begyndelsen af vores parforhold, at en hel del i vores omgangskreds kom i tilgif os plu spurgte indtil hvad det var, der gjorde at vi i dag kunne alfa strale omsider elefantastisk plu v?re til hvor lykkelige, da vi nu var (og uafbrudt er). Fuldfort madopskrift pa et mere lykkeligt vitalitet plu et lykkeligt forhold i tilgif sin partner plu oven i kobet sig som sada. Og det delte vi med gl?de tillig dem, og nod det omsider meget, at vi besluttede at foretage vores dybe passion indtil vores karrier og benytte vores evner herti. End i afrejsedag laver vi workshops plu radioforedra, samt en masse andet, som gavegive andre opskrifter i lobet af, hvordan ma kan fa bonus til k?rligheden, end ma kan dukke op oven i kobet at florer plu gamma strale med alttast den lidenska ma har oven i kobet livet plu i tilgif sig alene.