1. Vet baksida av underben ”Fika” betyder nar du dejtar i Sverige

Ifall du ar intresserad av att atnjuta det snabbt och smidigt kan det besta en besvikelse att vanta kungen att han eller hon ska ta det forsta steget efter nagra dagar, helt gagnlos. Det kan forefalla grymt skumt och festligt, men kungen nagot metod, gallande nagot satt, ar det sa. Efter ett tag, ifall nagot fungerar, kommer paren att knyta band och ringa en hop baby.

Forut en icke-svensk ar ej allting forlorat med denna unika dejtingkultur. Du ar aven fortsattningsvis valkommen att ta reda pa hur du ska finn din udda svenska match att ta med bo. Du undrar hur detta ar mojligt trots den forvirrande dejtingkulturen? Har ar nagra guider for att visa dig vagen runt nar du borjar din resa forut att finn karleken i Sverige.

Absolut som all andra lander har Sverige sina egna unika metod att dejta som skiljer det fran andra lander i Europa. I Sverige kallas det allmant pro ”Fika” och inte for en dejt nar en man bjuder ut en dam eller tvartom. ”Fika” i Sverige innebar att man dricker kaffe tillsammans samtidigt man njuter fran varandras sallskap och ater limpa eller bakverk.

Nar du inneha en dejt med en svensk ar det klokt att kalla det for ”Fika” och inte forut en dejt. Jag antagande att det kan vara lite forvirrande, men nar du gott inneha kommit in i kulturen blir det mycket gripande.

Efter flertal ganger Fika kan tva personer ga framat till andra dejting app indiska aktiviteter, t.ex. skridskoakning, nojespark eller grillning. I Sverige kallar man det ej for en dejt om man gar ut tillsammans med sin dejt forut att kuska skridskor, skrida kungen bio eller grilla. Det ar en kultur som normalt kallas pro att ni tva amna bege skridskor eller grilla. Det kan bevilja konstigt for en nykomling, men en stig en kultur ar stadse en kultur, och det ar blott att suga in den och vara upprymd.

2. Att besta forsagd ar ett stort tyvarr nar du dejtar i Sverige

Svenskar ar massor motstandare till att stoppa andra folk. De flesta svenskar lider hellre ihjal an ber nagon ifall avlastning. De kan inte upphava dig, forut va hander ifall du haller pa med nagot kopiost angelaget? De ar konstiga och aven om du rakar besta den sotaste personen i deras nejd skulle de aldrig besta sa oforskamda att de namner detta forut dig. Det som aterstar fran dig ar att besta den forsta som tar steget och bjuder ut dem, vilket innebar att du som person aldrig kan vara forsagd.

Eftersom jamstalldheten mellan konen ar mycket nodvandig i Sverige finns det inga fasta regler ifall att det enbart ar mannen som plikt ta det forsta steget. Sa aven ifall du ar en gumma som ar intresserad fran hanar kan du foreta ditt drag och bjuda ut en pag.

3. Dating i Sverige, du kommer ej att ejakulera undan utan att handla det karleksfulla Hug

Landerna har olika typer av halsningar, fran kyssar, pussar pa kinden till handpussar nar de mots. Svenskar ar ej sa gott fortrogna med nagot av dessa och forstar blott kramspraket battre redan utbredd ett forsta mote. Istallet pro att raka din blivande dejt och sedan kyssas, kan en forsmadlig kram racka i Sverige.

En svensk man eller dam kanner sig mer bekvam med att enkom luta sig kontra varandra och lagga armarna runt varandra forut att darefter skiljas at upprepa. Dating i Sverige ar olik alldenstund kyssar anses vara en svar aspekt nar en man och en kvinna bygger en relation. Bada parter far mycket ej kyssas, men kramas tills ni ar trygg gallande hur ert affar amna kika ut. Under tiden ni fortfarande bygger upp er relation ar det klokt att initiera och bryta Fika med en kram.