Att kolla och patraffa andra singlar villi Badoo

Badoo befinner sig ett modern dejtingtjanst saso etablerades i London 2006 sam saken da ager ovanfor 400 miljoner registrerade medlemmar a en kvantitet lander. Hurdan flera av medlemmarna saso befinner si aktiva alternativt som ar betalmedlemmar ar inte allman (ja massor mindre an antalet registrerade), skad det ar fullstandig tydligt finemang sysselsattning villig sidan.

Badoo grati registrering

Nar du blir avgiftsfri medlem kungen Badoo, kan n alstra e konto kungen tvenne fason: Antingen anvander du ditt Facebook, Google eller Msn-konto, alternativt odl fyller du ino e formular med rut stav benamning, e-postadress, fodelsedata, city sam kon.

Oavsett vilket utav alternativen du valjer, tillat n utse ett Badoo-anvandarnamn, sa ditt Facebook-anvandarnamn kommer inte att forefall kungen sidan. Eftersom Facebook ar vanligast bland dom tre, kommer vi utga av att Facebook anvands, andock proceduren befinner si i princip lika ifall ni anvander ett Google- alternativ Msn-konto.

Fordelen tillsammans att utse Facebook-alternativiet, befinner si n icke behover utfodra in anvandarnamn sam losenord spann varje inloggning. Befinner sig ni allaredan inloggad kungen Facebook samt klickar gallande ett tangent kungen Badoos hemsida, odl loggas du in automatiskt. Ar n inte inloggad gallande Facebook visas Facebooks inlogningsruta inom en popup-fonster, samt odl fort du loggat in pa Facebook loggas ni ocksa in villig Badoo.

Badoos webbsida age vasentlige par funktioner darfor att finn andra medlemmar: folks i narheten samt encounters. Medborgare i narheten motsvarar sokfunktionen villi andra dejtingsidor, medans encounters – sasom beskrivs unde – funka fullstandig avvikande.

Sokfunktionen: Folks ino narheten

Medborgare ino narheten visar nagon bladdringsbar part tillsammans bilder, anvandarnamn, onlinestatus och intressen kungen andra medlemmar ino narheten. Det gar att sila listan postumt rege som: kilometerantal ifran de, alder, intressen, onlinestatus, om dom ar nya medlemmar, om do vill dejta, forsavitt do vill prat pa Interne, ifall dom vill mota nya kompisar. Det mer avancerade sokfiltret later dej juster mer specifika sokkriterier so: kroppsliga egenskaper, avkomma och utbildningsniva. Givetvis kommer profiler sasom befinner sig placerade hogt upp i listan att lite fler gast. Sta 100 Badoo-credits promenerar det att lite sin imag placerad inom fantastisk pa listan.

Nar du klickar gallande nago illustration kommer ni at personens profilsida. Narvarand finns fotoalbumet (kan innefatta videos), profiltexten samt information ifall personens intressen, sexualitet, tobaks- sam alkoholvanor.

Kungen profilsidan kan ni uts att komplettera anvandaren sasom nagon gunstling, och narvarand finns aven annorlunda valmojlighe for att kontakta eller framfora entusiasm pro personen. Bundenhet kungen hurda forward ni vill existera kan ni: betona att du vill traffas, etablera ett chat alternativt selektera det lite mjukare alternativet, att racka en donation.

Profilsidan visar dessutom hurdan flertal gast profilen haft saken da aktuella dagen och manaden, samt har visas aven vilka utmarkelser personen fatt. Badoos utmarkelser baseras villi din sysselsattning villig sidan samt pa hurdan andra personer reagerat pa din dejtingprofil. Narvarande befinner sig nagra exempel villig utmarkelser sasom gar att lite:

  • ett itu do mest aktiva personerna denna vecka
  • ett fran do mest aktiva pa Encounters denna rynka
  • ett av do mest krasna personerna denna vecka
  • nagon utav dom hetaste personerna denna vecka
  • nagon itu dom mest gillade personerna denna rynka

Badoo Encouters

Badoo encounters befinner si nagon rol for att fartfyllt vanda sida genom dejtingprofiler som befinner sig ino narheten, samt funka odla narvarand. I mitten villig sidan visas nago ikon, alder sam cit villig nago annan medlem. Over bilden visas texten Vill ni traffa henne? och tre knappar tillsamman texterna jada, antagligen sam Nej. Nar https://brightwomen.net/svensk-kvinna/ n valt en utav alternativen visas kommande bild/dejtingprofil.

Om n svarat ”ja” pa en ikon, sam den personen likasa age svarat ”ja” pa din ikon, poppar det upp en besked sam personen visas sasom nago matchning ino sidomenyn.

Nar ni bladdar bland dejtingprofiler alternativ anvander encounters, kan n forgott beskada en foto kungen dom andra medlemmarna, andock for att beskada alla deras bilder vara tvungen n tillverka laddat upp atminston tre bilder villi dej solo.

Badoo form sam granssnitt

Nagot som utmarker Badoo, befinner si att den befinner sig valdesignad sam flyktig att anvanda. Det befinner sig glasklart att skaparna har lagt massor skarp gallande att dana en sida saso anvandarna skal lara sig att tycka om flinkt. Saken dar enkla, foradla designen gor sidan bade lattnavigerad sam rolig att hantera. Det har gor att anvandarna kan koncentrera gallande det saso befinner sig viktigt: att motas andra personer.

Vi inneha icke testat Badoos mobilapp, sa vi kan inte artikulera oss om hurdan anvandarvanlig den ar. Skad det vore markligt forsavitt Badoo-appen ick likas holl paverkad klass.

Badoos mobilapp stav iPhone & Android

Ehur manga fran Badoos medlemmar anvander webbsidan, befinner si det antagligen annu fler saso anvander Badoos dejtingapp. Badoos freemiumapp finns atkomlig stav iPhone (Badoo stav iPhone) samt Android (Badoo sta Android), sam bestar a synonym funktioner som webbsidan, men eftersom nago smartphone alltid uppdaterar din lage, blir det enklare att hitta manniskor i narheten.

Saso redan namts age vi ick testat Badoo-appen an, skad vi skulle bliva avsevart forvanade ifall saken dar inte haller paverkad kvalitet. Webbsidan visar att Badoo tagit anvandarupplevelsen villi storsta seriost, och age herre, sasom inom Badoos nedgang, allareda funktionerna klar, handlar apputveckling mest ifall att alstra nagon anvandarvanlig vara.

Ovriga funktioner

Foruto do funktioner som beskrivits over, inneha Badoo atskillig mindre funktioner. Nagon roll later dej varder samt anmarka andra medlemmars bilder. Du kan ocksa beskada vilka omdome dina egna bilder fatt sam vilka brukare sasom kraftig betygen. Ty villig dom flesta andra dejtingsajter promenerar det att blockera nyttjare sa att dom icke kan kontakta dej – skont ifall n befinner sig brutta och bombarderas bruten meddelanden a mannisko som n ick befinner si intresserad utav.

Vill ni bliva betalmedlem gallande Badoo finns det tva val. Antingen uppgraderar du ditt konto odl att du tillat ”Super Powers”, saso galler under en viss tidsperiod. Alternativt odl utspelar du Credits som ar ett slags valuta, sasom ni kan anvanda gallande sajten. Naturligtvis promenera det att ha bad meda. Det promenerar att spendera tillsamman tillsamman kort, Paypal alternativ mobilen samt sjalva betalningsprocessen fungerar smidigt.

Bliva osynlig med ”Badoo underbart Powers”

Badoo jatte Powers befinner sig en avgiftsbelagd tillaggsfunktion som skanke dej tillagg ”krafter” och fler installningsmojligheter. N kan exempelvi bliva osynlig, sa att andra icke kan se att du besokt deras profiler. Ni kan aven se vilka som lagt mo de som gunstling, samt vilka som befinner sig intresserade fran din framtoning. Tillsammans Super Powers kan du samt justera profilen, genom att uts bland flera profilteman.

Badoo Credits

Foruto Super Powers promenerar det att gora affar Credits. Badoos Credits funka saso Badoos egna valuta och kan anvandas for att gora affar mo funktionalitet. Det mesta man kan forvarva handlar om att gora den egna dejtingprofilen mer visuell. Exempelvi kostar det 100 credits att atnjuta sin dejtingprofil ligg ino bra kungen sokresultaten. Dit vinst innefatta om kar vill ringa sin ikon visad oftare inom Encounters. Det kostar aven 100 credits att fa sin bild ligg i ett rullande bildlista sasom visas hogst upp pa alla sidor.